Hoppa till innehåll

Svenska Spel Tur

Tipstjänst

Som vi alla vet så finns det spel som bygger på stora delar träning, strategi och taktik. Men så finns det också de spel som faktiskt enbart fullt ut handlar om tur. Det är spel som Lotto, att skrapa lotter och Keno. I dessa spel så spelar det faktiskt inte någon roll hur många gånger du spelat, hur mycket du tänker kring saker och vad du gör för val. För i slutändan så handlar det ändå om slumpen och att ha tur.

Under svenska spel tur så finns alla de spel som handlar om tur samlade. Det betyder alltså spel där oddset ligger stabilt oavsett hur du spelar, för det är ju slumpen som avgör. Här hittar du de spelen som är just bingospel som Keno men även alla olika sorters skraplotter och Lottospel. På sidan svenska spel tur finns också klassiker som Pac-Man fast i skraplottformat om man skulle vilja testa på någonting nytt.

Finns som app

Svenska Spel tur är alltså en applikation där alla tur-spel samlas på en och samma plats. Tur-spel är ju lite av en speciell kategori just för att det enbart handlar om tur. När man pratar om spel så finns det ju oftast olika sätt att bli bättre spelare om man övar och verkligen ha koll på spelet. För det finns ju många spel som omfattas av en viss mängd tur. Där tur alltså är en del av de, men där skicklighet är en minst lika stor del. Flera kortspel ingår i den kategorin. Men dessa spel som samlas under applikationen Svenska Speltur är således enbart tur.


Svenska speltur kan man också ladda ner som app om man vill kunna kolla resultaten var som helst, när som helst även när man inte sitter bänkad framför dator. Något som exempelvis kan komma väl till pass om man spelar på Keno eller Lotto som har specifika dragningar som kanske inte sker precis när man själv kan sitta och titta på dessa.

Spela måttligt på tur spel

När man spelar på tur så även om det är slumpmässigt spelande, är det inte slumpmässigt hur mycket pengar man spelar för. Det är lätt att känna sig triggad att spela mer när man hör om storvinster från exempelvis Drömvinsten. Men då är det viktigt att komma ihåg att chansen för att faktiskt vinna dessa storvinster är väldigt liten. Så att spela på tur spel för att vinna mycket pengar är inte någon bra idé. Utan spela enbart för att det är kul och för att du har råd, inte för att tjäna pengar. ¨

När du spelar genom Svenska spel behöver du alltid ange en maxgräns för hur mycket du får spela för varje vecka. Detta är ett steg just för att motverka att spelare spelar för mer pengar än man har råd med. Om du sedan vill höja din maxgräns är det möjligt, men kommer inte ske direkt utan först efter en viss tid, så att du som spelar faktiskt kan tänka igenom beslutet.