Hoppa till innehåll

Odds bonus

Odds bonus

En odds bonus ger dig möjligheten att betta lite extra på oddset samtidigt som du lär dig allt om hur det fungerar. Det kan vara i form av ett gratisbet, ett riskfritt bet eller en traditionell insättningsbonus. Normalt så måste du omsätta vinsten ett antal gånger innan du kan göra ett uttag men det varierar mellan sajterna. Därför är det viktigt att du alltid läser villkoren innan du accepterar en välkomstbonus.

Odds bonus vid din första insättning

Den vanligaste formen av oddsbonus är att du får extra pengar att betta för i samband med din första insättning. Det kan till exempel vara 100 % upp till 100 kronor.

Normalt kan du använda din bonus på valfri sport och kombination. Det brukar även gå att betta live. De flesta spelbolag kräver att du bettar med ett minsta lägstaodds för att det ska räknas mot omsättningen.

Det lägsta oddset kan till exempel vara 1,50 eller 2,00. Du kan få ihop det genom att spela på en singelkupong eller flera matcher. Dock brukar du inte kunna spela system.

Odds bonus som ett gratisbet

Du kan även få en odds bonus i form av ett gratisbet. Den brukar vara låst till ett visst event, till exempel Champions League eller SHL och på 50 eller 100 kronor.

För att utnyttja ett gratisbet på oddset behöver du normalt vara inloggad på ditt konto. När du väljer en match som ingår i villkoren för ditt bet kommer du kunna välja ditt gratisbet automatiskt. Om ditt bet går in kommer du få tillbaka vinsten på ditt spelkonto.